“vocht”bult op voorhoofd

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik heb al jaren dat als ik ga liggen of met mijn hoofd naar beneden hang er een 'vocht' bult op mijn voorhoofd komt van ongeveer 2cm. Deze kan ik ook weer weg drukken. Hier had ik eerder geen last van, maar sinds een paar weken krijg ik er pijn aan. Afgelopen dagen heb ik niet goed geslapen door de pijn aan de bult op mijn voorhoofd en moet dan rechtop zitten om de pijn te laten verminderen. De pijn is kloppend en staat op spanning. Ik heb de laatste weken ook veel hoofdpijn. Ik heb op die plek sinds een paar weken nu standaard een klein erg gevoelig hard bultje zitten en als ik dus ga liggen komt daar omheen een vochtbult of wat het ook is.

  Ik ben vanmorgen naar de huisarts geweest en die wist ook niet goed wat het was, hij dacht misschien aan een adertje. Maar ik moet nu 31 december een echo laten maken in het ziekenhuis van deze plek.

  Ik vroeg me af of iemand dit kent of weet wat het is?

  Reactie
  #2

  Ik heb hetzelfde maar op mijn achterhoofd. Is er bij u een antwoord op gekomen?

  Reactie
Reageer op: “vocht”bult op voorhoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief