lymfklier onderzoek

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  ik heb sinds een paar maanden opgezette klieren aan beide kanten van mijn hals, oksels ?n liezen. vorige week ben ik naar de internist geweest: nog dezelfde dag heeft hij twee puncties in de hals gedaan en in de afgelopen dagen heb ik meerdere onderzoeken gehad: een echo (buik, milt, lever ed), thorax foto, longfoto, bloedonderzoek, mammografie (heb vorig jaar een knobbel in borst gehad, die is operatief verwijderd) en een echo van de borsten en oksels. ik zou graag willen weten of iemand weet wat ik ZOU KUNNEN hebben. ps. ik heb geen koorts, wel last van enorme vermoeidheid, vermagering, weinig eetlust en af en toe ongelofelijk hoofdpijn. dinsdag moet ik terugkomen bij de internist, ik maak me zorgen maar probeer mezelf te troosten met de spreuk: men lijdt het meest door het lijden wat men vreest en wat nimmer op komt dagen. Alvast bedankt voor je reactie.

  Reactie
  #2

  Hallo,
  Ik heb de vorige keer je verhaal gelezen.
  Ben benieuwd of je al iets meer weet?

  Reactie
  #3

  Hallo,
  Tijdens het lezen van je verhaal kon ik alleen maar denken: lymfklierkanker ofwel (non)-hodgkins. Ik hoop dat je inmiddels weet dat het dat in elk geval niet is. Schrijf je dat nog eens. Sterkte.

  Reactie
Reageer op: lymfklier onderzoek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief