Nek pijn

  • #1

    Hoi,

    ben vaker naar de huisarts geweest en jaren terug is er ook een mri scan gemaakt van me nek omdat ik best dus tijdje pijn heb en voelt hard aan.
    nu laatste tijd voel ik percies aan de rechter kant achter me nek zo hard aan en ook een beetje opgezwollen hals niet zo opvallen. Als ik pijn heb straalt het naar de rechter kant van me hoofd ook. En heel raar maar inneens heb ik sinds net een stijve nek alleen dus aan de rechter kant. Meestal ontstaan het in de ochtend maar bij mij net inneens dat het pijnlijk is draaien en beweging het plek dus. Is dit een spierpijn zenuwpijn? En het harde gedeelte in me nek kan dat nu wat betekenen na jaren terug een mri scan gehad te hebben?

    alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas ook niet kunnen zeggen zonder enige vorm van onderzoek. Dus ga naar d huisarts of een fysiotherapeut

    Reageer
    #3

    Met onderzoek, kan de dokter dan kijken of het een spierpijn is of iets anders?
    misschien een lastige vraag, maar ondanks de mri die ik paar jaren terug heb gehad kan er een kwaardaardige zwelling of iets dergelijks zitten?

    Reageer
    #4

    Een kwaadaardige zwelling is toch wel een beetje ver gezocht

    Reageer
    #5

    Ivm met de mri of met de klachten die ik heb bedoeld u?

    Reageer
    #6

    Beiden

    Reageer
    #7

    Bedankt voor het beantwoorden

    Reageer
Reageer op: Nek pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief