Hoofdpijn en steek linkeroog

  • #1

    Goedendag, paar dagen geleden had ik hier ookal een bericht getypt. Dat ging over de hoofdpijn en kon komen in combinatie met angst die ik heb. Dat ik over dingen na denk dat ik bang ben voor een ernsgtige ziekte. De hoofdpijn is nogsteeds niet over en ik heb nu sinds vandaag af en toe een steek in mijn linker oog. Moet ik me hier zorgen over maken? Het duurt maar 1 seconde dan is het weer weg. De hoofdpijn komt en gaat maar het houd wel een tijde aan op een dag en heb hier wel iedere dag last van. Kan iemand mij advies geveb alvast bedankt ik ben 19 jaar.

    Reageer
    #2

    Mijn huis is wel een beetje aan de droge kant onder mijn linker oog

    Reageer
    #3

    Volgens mij had je al een advies gekregen. Naar de huisarts en een verwijzing vragen voor een psycholoog

    Reageer
    #4

    Oke bedankt voor uw reactie. Denkt u niet aan iets erngstigs? Aangezien het al een tijdje is het komt en het gaat weer soma heb ik ook helemaal geen laat. Mijn linker oog is ook vochtig em daar heb ik soms die steken sinds vandaag.

    Reageer
    #5

    Ik denk dat het vooral gerelateerd is aan stress/spanningen/angsten

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn en steek linkeroog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief