Wat is dit

  • #1

    Ik ben 22 en heb sinds een hele tijd een knobbel onder mijn kaak. Echt recht onder mijn onderkaak er gewoon tegenaan. Ik had laatst verstandskies ontsteking en had antibiotica. Tandarts zei toen dat het een lymfeklier was volgens mij. Kan er echt recht tegen je onderkaak aan een lymfeklier zitten, want ik ben bang dat het speekselklierkanker is. Ik heb hierbij ook een droge mond en het knobbeltje is hard en niet beweegbaar. Ik hoor het graag.

    Reageer
    #2

    Het is vooral mijn tong die droog is terwijl ik wel speeksel heb. Heb ook oorpijn en kaakpijn. Geen ontstekingen. Ik heb een periode van stress.

    Reageer
    #3

    Als laatste. Ik heb ook lymfeklier daaronder ergens in mijn hals. Daarom vraag ik me af of het wel een lymfeklier is of niet gewoon speekselklierkanker.

    Reageer
    #4

    Dat kan. Een lymfeklier of een speekselklier. Beiden onschuldig en een gevolg van de ontsteking. En hoe meer je eraan zit, hoe langer ze blijft

    Reageer
    #5

    Dus zo’n knobbel kan gewoon hard en niet beweegbaar zijn? Heb ook gewoon aangezichtspijn voor mijn gevoel in mn kaken en oren. Maar allemaal onschuldig dus? Heeft niks met speekselklierkanker te maken?

    Reageer
    #6

    Als je er voortdurend aan zit kan dat. Maar dan is het nog ongevaarlijk

    Reageer
    #7

    Heb er eigenlijk nauwelijks aangezeten alleen toen 3 weken geleden met m’n verstandskiezen. Maar hard en niet beweegbaar zegt dus niks over t gevaar? Want ben echt bang voor speekselklierkanker of iets ernstigs.

    Reageer
    #8

    "alleen toen 3 weken geleden met m’n verstandskiezen" dat was dan al genoeg. Gewoon rustig laten zitten ze gaan vanzelf wel weer weg. Het is door de ontsteking ontstaan dus niets om bezorgd over te zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En die droge mond kan niet door speekselklierkanker komen? Heb het echt al een week lang, maar mijn focus ligt er wel erg op.

    Reageer
    #10

    Dat heeft niks met kanker te maken

    Reageer
    #11

    Ik heb ook al 2 weken last van mijn tong rechts als ik slik achter ergens. Als ik naar mijn tong kijk zie ik niets en als ik voel, voelt het een beetje gevoelig, maar er is niks te zien. Wel zit er vocht achter mijn oor rechts, wat ook pijn in t middenoor geeft. Kan dit tongkanker zijn? Vooral als ik slik of als ik mijn tong ver uitsteek voel ik het achteraan m’n tong zitten.

    Reageer
    #12

    Het kan met je oor te maken hebben. Met kanker heeft dat helemaal niets te maken

    Reageer
Reageer op: Wat is dit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief