Schildklier pijn na vaccinatie

  • #1

    Maandag ben ik voor de eerste keer gevaccineerd met Pfizer. Dinsdag had ik wat pijn in mijn arm en woensdag kreeg ik veel pijn in de lymfeklieren van mijn hals/nek en mijn schildklier. De pijn in mijn lymfeklieren is erger geworden en met name de pijn in mijn schildklier. Hij voelt groter en kan hem mauwelijks aanraken. Doet pijn met bijna alles. Heb ook last van hoofdpijn en sufheid, maar dat had ik wel verwacht. Ik weet dat het opzetten van lymfeklieren (en hoofdpijn) een ‘normale’ bijwerking is, maar van die schildklier weet ik niet. Kan iemand me daar meer over vertellen?

    Reageer
    #2

    Het is de vraag of het wel de schildklier is. Neem contact op met je huisarts!

    Reageer
    #3

    Net gebeld en volgens de dokter zou het volkomen normaal zijn dat naast de lymeklieren ook de schildklier kan opzetten. Ik hou het wel in de gaten.

    Reageer
    #4

    Ik heb hetzelfde en is ook met een echo bevestigd. Na mijn vaccinatie kreeg ik eerst gezwollen lymfeklieren boven mijn sleutelbeen. Echo gesmaakt en toen bleek mijn schildklier ontstoken. Huisarts gaf aan dat dit door de vaccinatie kan komen.

    Reageer
Reageer op: Schildklier pijn na vaccinatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief