Zere linkerarm

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb al 6 weken een zere linkerarm. Ik kan er alles mee doen. Het doet vooral pijn wanneer ik zit/rust. Ik slaap ook niet op deze arm. Als ik bezig ben lijk ik niks/weinig te voelen. Bijvoorbeeld op de bank of op een bureaustoel zitten is erg vervelend. Het is een zeurende pijn. Ik ben continu op zoek naar een houding zodat het niet pijn doet, deze is eigenlijk niet te vinden. De ene keer is het vooral bij de elleboog en vervolgens de gehele arm. Ik heb soms ook last van een spier in mijn nek. De fysio kan me niet verder helpen en ik kan pas in juli naar de neuroloog. Hier ben ik naar doorverwezen omdat de dokter aangeeft dat het om zenuwpijn gaat.
    Moet ik mij zorgen maken? Of vragen of ik eerder naar de neuroloog kan? Wat raden jullie aan…. Het begint erg vervelend te worden! En op internet lees ik enge dingen.

    Reageer
    #2

    Vraag of je eerder naar de neuroloog kunt. Het kan een beknelde zenuw zijn

    Reageer
Reageer op: Zere linkerarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief