Bult Achterhoofd.

  • #1

    Ik ben 18 jaar oud en heb gister een bult ondekt op mijn achterhoofd net onder een botje wat ik ook op mijn achterhoofd heb. In de ochtend was de bult nog zacht maar in de loop van de dag is hij hard geworden. Hij doet geen pijn als ik er op druk. Heb ook al erge spierpijn in nek en linkerschouder, en voel me ook paar daagjes al een beetje licht in me hoofd. Heb ook bloed laten prikken en als zag er goed uit behalve dat ik een tekort aan vitamine d had. Is dit iets om mij zorgen over te maken? Ik hoor het graag.

    Reageer
    #2

    Het kan een spierknoop zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Dus de bult op me achterhoofd kan een spierknoop zijn, geeft een spierknoop ook klachten zoals duizeligheid? Ik heb die al de laatste 4 dagen.. ook krijg ik soms het gevoel alsof ik geen kracht in me armen heb.

    Mijn houding is altijd krom geweest heb. Ik probeer zoveel mogelijk recht te staan/zitten maar ga dan automatisch naar voren buigen. Misschien heeft dat te maken met de spierknoop.

    Reageer
    #4

    ja dat kan

    Reageer
    #5

    Oke, bedankt voor je reactie. Stelt me zeer gerust, word gewaardeerd.

    Reageer
Reageer op: Bult Achterhoofd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief