Lymfeklieren hals en oor

  • #1

    Hallo,
    Ongeveer 6 weken geleden merkte ik een opgezwollen klier links boven in mijn hals op. Hij is wel hard maar je kan hem bewegen en doet geen zeer. Vorige week wisselde hij wat in dikte, soms was hij wat platter en dan weer wat dikker. Hij is nu ongeveer 1.5 cm. Ik had verder geen klachten en maakte me ook geen zorgen hield het alleen in de gaten.
    Maar sinds vanochtend is er ook een klier achter mijn linker oor aan het opzwellen. Deze is oom hard kan je niet bewegen maar doet wel zeer als je er op drukt. Hij is nog niet heel groot maar wel zo groot dat ik hem dus heb gemerkt en aan de andere kant is niks te voelen.
    Nu vraag ik me dus af of ik me zorgen moet maken en waardoor het zou kunnen komen.

    Ik heb geen verkoudheidsklachten of andere klachten van een infectie.

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Geen last van acne?

    Reageer
    #3

    Ja hier heb ik wel een klein beetje last van. Zou het daar van kunnen komen dan? Want ik heb periodes gehad dat ik er erger last van had maar nooit gezwollen klieren gehad.

    Reageer
    #4

    Dat zou zeker kunnen want dat zijn ook ontstekingen

    Reageer
Reageer op: Lymfeklieren hals en oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief