Rare sensatie in hoofd

  • #1

    Ongeveer 3 maanden lang ervaar ik een vreemde sensatie in mijn hoofd. Het is moeilijk te omschrijven. Het is een soort kriebelend gevoel. Alsof er water stroomt door mij hoofd. Een kippenvel gevoel, alsof je haren overeind gaan staan, maar dan in mijn hoofd. Een soort prikkeling, tinteling. Vaak aan 1 van de zijkanten. Het verschilt soms aan welke kant. Het duurt altijd maar een seconde. Daarbij heb ik last van een jeukende hoofdhuid en voel ik af en toe steekjes op mijn hoofd van de jeuk. Het lijkt soms tegelijk op te treden, met die jeuk en een kruipend, kriebelig gevoel op mijn hoofdhuid en voorhoofd. Soms lijkt het alsof ik het kan uitlokken door op een appel te kauwen en soms voel ik het bij aanraking of als ik ergens van schrik. Soms voel ik ook een doof gevoel, lichte tinteling rondom mijn oog. Maar het is niet altijd tegelijkertijd. Daarbij heb ik niet echt noemenswaardige klachten. Daarom twijfel ik ook of het iets ernstigs is. Je zou denken dat ik dan meer klachten zou moeten er ervaren. Ik maak me er wel druk om en denk er veel aan! Ik ben 36 jaar en moet er wel bij zeggen dat ik op dit moment wat onder spanning sta. Maar geen idee of ik het aan elkaar kan linken. Twijfel om naar de dokter te gaan omdat de klacht zo vaag is. Herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    Ik kan je niet verderhelpen, maar ik heb wel hetzelfde! Zie vorige post op dit forum. Wellicht herken je je hier ook in?

    Reageer
    #3

    Ga er gewoon mee naar de dokter zou ik zeggen

    Reageer
    #4

    Het zouden zeker spanningsklachten kunnen zijn

    Reageer
Reageer op: Rare sensatie in hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief