Vage klachten

  • #1

    Hallo

     

    Ik heb inmiddels al jaren allerlei vage klachten goals hoofdpijn, nek, schouder en arm/hand klachten, misselijk en strak gevoel in mn rug.  Ook heb ik periodes last van grieperig gevoel. Ik ben meerdere malen in het verleden gezien in het ziekenhuis voor mijn maag en bij een neuroloog (vanwege de spierspanning) .

    Inmiddels heb ik dagelijks wel last  van iets, momenteel het meets last van mijn  nek dat doortrekt naar mijn vinger (pink en duim). Ik snap er niks van, Ik denk dat dit nu al 7 jaar zo is maar het wordt erger. Ik denk de laatste 3 jaar dagelijks. De huisarts heeft me een jaar geleden een psycholoog voorgesteld . Toen wilde ik het toch maar weer aankijken maar ik blijf last houden.  Ik pieker wel vaak maar krijg je daar lichamelijke klachten van?

    Reageer
    #2

    Daar kun je lichamelijk klachten van krijgen. Misschien goed om toch maar eens naar een psycholoog te gaan

    Reageer
    #3

    Ik kan oa piekeren over mijn lichamelijke klachten, het laatste jaar is dat dagelijks. Ik ben gezonder gaan eten en meer bewegen maar dat helpt niet. Kan ik door het er steeds over na denken het in stand houden?

    Reageer
    #4

    Dat zou zeker kunnen

    Reageer
Reageer op: Vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief