Kriebelig gevoel gezicht

  • #1

    Ik heb een kriebelig gevoel in mijn gezicht. Dit heb ik al wat langer en soms trekt het ook gewoon weg. Ik heb hooikoorts en ben bekend met hyperventilatie. Ook zitten mijn spieren in mijn nek en schouders erg vast. Ik ben zelf snel bang voor iets ernstigs, zoals een beroerte oid. Kan mn gezicht wel goed bewegen, als ik bijvoorbeeld lach dan kriebelt het daar weer. Kippenvel achtig iets, kan het niet zo goed omschrijven. Is het reëel dat ik me zorgen maak?

    Reageer
    #2

    Dit kan toch heel goed van hyperventileren zijn en stress/spanningen

    Reageer
    #3

    Het zit bij mijn wangen en kruipt soms zo omhoog naar mijn hoofd. Zijn dit doorgaans geen symptomen van een beroerte of verlamming? Ik kan dat idee niet zo goed loslaten omdat ik er de hele dag last van heb.. Mijn kaken staan ook wat strak. En ik heb zeker weten onderliggende angststoornissen. Maar kan ik dat daar echt op gooien?

    Reageer
    #4

    Bij een beroerte heb je toch echt andere klachten hoor. Het zijn echt stress/spanninsklachten

    Reageer
Reageer op: Kriebelig gevoel gezicht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief