Altijd drukkende hoofdpijn

  • #1

    Mijn vriend heeft altijd hoofdpijn. Vooral bij het wakker worden, maar ook vaak midden op de dag komt het opzetten. Hij beschrijft het als drukkende hoofdpijn, vooral in de voor en achterkant van zijn hoofd en het haalt al zijn energie weg. Dit speelt al ruim 8 jaar.

    Hij slikt veel paracetamol er tegen, en is hier ook wel eens helemaal mee gestopt om te kijken of de hoofdpijn door de paracetamol kwam.  Dit was niet het geval. De paracetamol helpt een beetje, maar de hoofdpijn blijft altijd wel op de achtergrond.

    Ook heeft het niet te maken met zijn ogen, deze zijn gewoon in orde.

    Hij is al vaak naar de dokter geweest, maar deze weet er geen raad mee. Hij heeft zich nog nooit door laten sturen naar het ziekenhuis / specialist.

    Verder heeft hij een goede nachtrust. Werkt wel heel onregelmatig, maar zit nu door coronacrisis al ruim 3 maanden thuis, dus daar heeft het (denk ik) ook niks mee te maken.

    Ik maak mij oprecht zorgen, vandaar mijn bericht.

    Reageer
    #2

    Snurkt hij? Heeft hij overgewicht? Gebruikt hij regelmatig alcohol of drugs?

    Reageer
    #3

    Hij snurkt niet, heeft geen overgewicht, neemt nooit drugs en drinkt af en toe een biertje. Rookt ook niet.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het goed is als hij dan toch een verwijzing vraagt voor de neuroloog, om tekijken of het migraine is, en een slaaponderzoek laat doen

    Reageer
Reageer op: Altijd drukkende hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief