Piep in oren mogelijk kaak probleem?

  • #1

    Ik ben net 17 jaar en heb sinds een maand last van een piep in mijn rechter oor en soms in de linker. Ik dacht eerst dat dit gehoorbeschadiging was en mijn huisarts zei dat ik maar even moest afwachten. Uiteraard heb ik hier zelf research naar gedaan en op forums gekeken. Ik kwam toen tegen dat iemand gecheckt had bij een DMT specialist omdat dat ook een oorzaak kon zijn voor deze constante piep. Ik zocht meer op over DMT en kaak problemen en herkende al gauw symptomen, als het knappende geluid als ik onder heen en weer beweeg en ik had een aantal weken geleden enorme pijn aan m’n kaak en kon dit niet veel bewegen. Ik zag dus ook dat oorsuizingen, waar ik voortdurend last van heb, een veel voorkomend symptoom was. Wat denken jullie? En naar KNO Arts of DMT specialist gaan?

    Groet,

    Hugo

    Reageer
    #2

    Hey,

    Denk dat de snelste manier om meer te weten te komen, een bezoekje aan een fysio met verstand van kaakproblemen is. Daar zul je waarschijnlijk op zeer korte termijn terecht kunnen. En mocht die het niet op kunnen lossen, kan je via de huisarts doorverwezen worden naar een andere specialist.

    Succes, groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Bespreek het met de huisarts of de tandarts. Die kunnen je dan verwijzen

    Reageer
Reageer op: Piep in oren mogelijk kaak probleem?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief