Extreme hoofdpijn

  • #1

    Hallo, ik heb sinds een aantal dagen last van extreme hoofdpijn. Vooral in de nacht, waardoor ik heel beroerd wakker word, moet kokhalzen en het uit wil schreeuwen van de pijn. Ik heb normaal nooit hoofdpijn, ook niet bij griep. Ik slik nu om de 6 uur paracetamol en ibuprofen, waardoor het overdag dragelijk is. Ook hoor ik geluiden die er niet zijn, afgelopen nacht maakte ik mijn vriend wakker wegens vuurwerkgeluiden, maar bleken die geluiden alleen in mijn hoofd te zitten. Mijn nek doet zeer en ik zie soms allemaal vlekjes. Ook suizen mijn oren verschrikkelijk wanneer ik een hoofdpijn aanval heb, niet alleen mijn oren, maar ook in mijn hoofd suist mijn hartslag (deze gaat overigens heel snel) Is dit migraine en kan dit zo opeens opzetten?

    Reageer
    #2

    Ohja, en hoesten doet ook verschrikkelijk zeer in me hoofd, alsof m’n hoofd uit elkaar knalt als ik hoest

    Reageer
    #3

    Ohja, en ik had een bloeddruk van 167/109, maar deze is inmiddels stabiel

    Reageer
    #4

    dat zou heel goed kunnen

    Reageer
    #5

    Ik zie nu pas je bloeddruk. Dan is het toch niet zo vreemd dat je hoofdpijn hebt

    Reageer
    #6

    Weet niet of je bloeddrukmiddelen gebruikt. Die zorgen voor een verminderde aanmaak van melatonine en verlies van diverse voedingsstoffen, waaronder Q10 en zink. NSAID's zorgen voor verlies van tal van vitaminen en mineralen en werken verstorend op je hormoonhuishouding. Oorsuizen kan te maken hebben met diverse oorzaken, zoals tekorten aan voedingsstoffen en tekort aan melatonine. Medicijngebruik natuurlijk in overleg met arts.

    Reageer
Reageer op: Extreme hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief