Erge hoofdpijn na het wakker worden

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb hier al jaren last van, maar niet vaak. Soms als ik wakker word heb ik last van een erge hoofdpijn en soms ook misselijkheid. Het zit vooral in mijn nek en achterin mijn hoofd.

    Daarnaast voel ik mij daardoor erg suf, maar als ik weer in slaap val en daarna wakker word is het nog veel erg geworden. Als ik opsta, dan gaat het na een halfuur tot een uurtje weer weg.

    Erg lang blijf ik niet altijd slapen, ik zie er ook geen verband in. De ene keer slaap ik 8 uur de ander keer 10 uur, maar deze hoofdpijn komt willekeurig lijkt wel.

    Stress heb ik de laatste tijd niet, daar heb ik pilletjes voor. Zou ik verkeerd liggen in mijn slaap? Of zou het ergens anders aan liggen?

    Ik ben benieuwd naar de reacties

    Groetjes Daan

    Reageer
    #2

    laat je eens nakijken door een Chiropractor, misschien zit er iets in je nek niet helemaal lekker, waardoor je hoofdpijn krijgt.
    Een ander kussen kan ook helpen, maar ga, als dat niet helpt echt eens naar de Chiropractor.
    Succes, Brenda

    Reageer
Reageer op: Erge hoofdpijn na het wakker worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief