Blaasjes in keelholte

  • #1

    Beste lezer, Ik heb al jaren blaasjes in mijn keelholte (achter mijn amandelen).

    Ook heb ik de laatste jaren heel veel dorst. Bijvoorbeeld wanneer ik drink enkele seconden later is me mond en keel weer droog en heb ik behoefte om te drinken.

    2 jaar geleden ben ik naar de huisarts gegaan en die vertelde me dat het normaal uit zag.

    Nu is mijn vraag of iemand een idee heeft wat het zou kunnen zijn.

    Hieronder volgt een foto:

     

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Heb ik dus zelfde en veel van die blaasjes en huisarts zeg dat er niks aan de hand is alles zit normaal uit. Maar toch heb ik droge mond en keel. Iemand en idee? Is dat geen keel kanker??

    Reageer
    #3

    Heb hetzelfde, alleen heb geen extra dorst. Maar bultjes zitten er een jaar ongeveer. De dokter zei dat het geen kwaad kon, dat het lymfeklieren waren.

    Reageer
    #4

    Zijn jullie hier vanaf gekomen ? En hoe want ik ben 16 jaar en heb dit nu ook al zo'n 2 maanden lang. Ik was in het begin heel ziek maar nu alleen nog een droge keel.

    Reageer
    #5

    Komt hier nog antwoord op? Heb dit ook al een jaar. Ook echt met keelpijn en hese stem. Gaat niet weg

    Reageer
    #6

    ga dan met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #7

    Wat een nutteloos antwoord man

    Waarvoor is dit forum dan??

     

    Als we geen dokter kunnen betalen (België)  en komen hier kijken omdat da forum daarvoor dient en krijg je da antwoord. Moet je dn voor gestudeerd hebben. Mijn dokter gaat ook maar gewoon moeten kijken en zeggen wat dan. Die ga da ni rieken en we zeggen allemaal onze symptomen.

    Reageer
    #8

    dat is geen nutteloos antwoord. Maar het enige antwoord dat ik kan geven. Ik kan geen diagnose stellen aan de hand van een foto via internet. Dit is dus idd een FORUM en geen online artsen consult.
    uit de algemene voorwaarden:
    Gezondheidsinformatie
    De inhoud/content van Dokter.nl is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose en/of behandeling. Het gebruik van informatie op Dokter.nl en eventuele beslissingen, die u op basis van die informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid. Raadpleeg altijd uw huisarts of een andere bevoegde zorgverlener, als u onzeker bent over (de gevolgen van) een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies en zorg ervoor dat het zoeken naar medische informatie op Dokter.nl nooit leidt tot vertraging in het vinden van een medische oplossing. Bij acute gezondheidsproblemen dient u te allen tijde een arts te raadplegen of 112 te bellen. U dient zich te realiseren, dat u op het Forum voornamelijk in contact bent met lotgenoten en ervaringsdeskundigen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Blaasjes in keelholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief