Pijn in nek

  • #1

    hallo, ik heb ongeveer een half jaar een ongeluk gehad. Of na ja, ik ben van een paard afgevallen zonder enige bescherming behalve een cap natuurlijk. En meestal had ik nog een bodyprotector, alleen was dat de enige x dat ik die niet om had.

    een paar dagen na het ‘ongeluk’ ben ik toch maar naar de huisarts geweest, en die zei dat ik gekneusde ribben had, alleen vond ze mijn nek pijn wel een beetje gevaarlijk, dus werd ik door gewezen naar een dokter. Toen in het ziekenhuis, ben ik in een CT geweest, en daar bleek niks uit. Maar toch ben ik er last van blijven houden. Het is meer de linkerkant van mijn nek richting mijn schouder en het stukje waar die ‘bobbel’ zit. De rechter kant doet niet zo heel vaak pijn. Het doet zeer wanneer ik bijvoorbeeld gewoon rustig zit, of een beetje omhoog moet kijken, en dat begint steeds een beetje bij beetje meer pijn te doen. Ben ook al naar de fysio geweest, alleen heb nog steeds hetzelfde last.

    Weet iemand wat dit kan zijn, of wat ik er tegen kan doen?

     

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de dokter en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Pijn in nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief