Wat voor hoofdpijn?

  • #1

    Beste forumbezoekers,

    Ik heb sinds een aantal maanden veel last van hoofdpijn. Dit is meerdere keren per week, maar vaak ook dagelijks.

    Het gaat om een drukkende hoofdpijn die zich centreert achter mijn ogen en ook bij mijn slapen, maar vooral drukkende en soms stekende pijn achter mijn ogen.

    Ik heb mijn ogen laten opmeten, maar daarin is niets veranderd. Ik gebruik verder geen medicatie. Ik neem ook niet te vaak paracetamol, omdat ik heb gelezen dat je daar ook juist hoofdpijn van kan krijgen?

    Heeft iemand een idee wat voor soort hoofdpijn dit zou kunnen zijn en wat ik er tegen zou kunnen doen? (Buiten paracetamol slikken om)

    Groet, Pien

    Reageer
    #2

    Misschien spanningshoofdpijn. Heb je veel stress/spanningen

    Reageer
    #3

    Spanningen sla je vaak op in je nek. Zorgen voor een ontspannen werkhouding. Osteopathie kan weleens helpen. Misschien een atlascorrectie. Zelf veel minder hoofdpijn en minder druk op mijn ogen door een atlascorrectie. Magnesium maar ook molybdeen kunnen helpen spierspanning te verminderen. Tyramine en histamine in de voeding kunnen klachten uitlokken.

    Reageer
    #4

    Migraine ?

    Reageer
    #5

    Misschien een beetje stress op werk, maar niet heel erg. Ik werk een groot gedeelte van de dag achter mijn computer, maar in de middag ben ik ook wisselend buiten. Stoel etc. is ingesteld voor correcte werkhouding.

     

    Atlascorrectie had ik nog niet eerder van gehoord, dat ga ik uitzoeken. Ook bedankt voor de andere tips.

     

    Migraine, dat zijn toch aanvallen die soms dagen duren? Bij mij is het tussendoor wel weg.

    Reageer
Reageer op: Wat voor hoofdpijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief