Pijnlijke schouder, onderrug wat doorstraalt naar arm en hand

  • #1

    Goedemorgen,

    sinds enkele dagen heb ik vrij veel last van mn rechterschouder (wat nu ook een beetje in mijn linkerschouder opspeelt). Het gaat om af en toe steken rond het schouderblad, een constant branderig gevoel, en een zeurderig (pijnlijk) gevoel.

    Dit straalt ook uit naar mn rechter arm, en mn vingers.  Tevens voel ik een constant zeurderig gevoel tussen beide schouderbladen.
    Ter info: van beroep ben ik transportplanner, wat inhoudt dat ik veel op mn telefoon zit en achter de pc.

    Enig idee wat dit zou kunnen zijn? dokter is op vakantie vandaar.

     

    Groeten Nathan

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen zonder enig onderzoek. Als je eigen huisarts met vakantie is , dan is er altijd een vervangende huisarts aanwezig.

    Reageer
    #3

    Denk deels je houding, deels de straling die een stressreactie geeft in je lichaam.

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Eind September ben ik op mijn uitgestrekte arm gevallen, waardoor mijn hele gewicht hier dus op terrecht kwam. Een halfuur na deze val kreeg ik pijn in mijn schouder en elleboog. Na enkele uren volhouden dat het wel overging ben ik uiteindelijk naar het ziekenhuis gegaan waar ik foto's heb laten maken. Ik kreeg te horen dat ik niks gebroken had en alles nog in de kom zat en dat ik maar naar de huisarts moest gaan want die zou wel weten hoe en wat. Dus ik braaf naar de huisarts gegaan die na een onderzoek van 3 bewegingen besloot dat het zwaar gekneusd was en ik naar de fysio moest gaan.

    Hierop ging ik weer naar de fysio en heb ik meerdere behandelingen gekregen tot ze zei dat ik weer mocht beginnen met sporten. En aantal weken later viel ik er weer op en was de pijn gelijk weer aanwezig maar ditmaal 3x zo erg, al moet ik zeggen dat de pijn nooit helemaal weg is geweest. Het zit in mijn schouder, aan de zijkant van mij schouder, mijn bovenarm het straalt uit naar mijn nek en als ik mijn vingers beweeg voel ik dat ook in mijn schouder. De pijn is dusdanig erg dat ik nachten niet slaap en ik ben dan ook weer naar de huisarts geweest. Die gaf mij in eerste instantie diclofenac die ik driemaal daags moest slikken maar dit hielp voor geen meter. Na nog een afspraak heb ik hier ook tramadol/paracetamol bijgekregen waar ik er 4 van op een dag slik samen met de diclofenac en ook dit helpt voor geen meter. En ik mag niks sterkers meer want ze vinden dit al te zwaar, de huisarts zei letterlijk je moet het maar even uitzitten.

    Ook heb ik een echo laten maken hier was ook niks op te zien helaas... En na aandringen bij de huisarts heb ik een doorverwijzing voor de orthopeed gekregen in de hoop dat hij misschien wel weet wat er aan de hand is en mij hiervan af kan helpen. Is er toevallig iemand die enig idee heeft wat het is of dezelfde ervaring heeft?

    Reageer
    #5

    Ps. De pijn is de hele dag door aanwezig en word na een beweging erger en in de avond/nacht ook. Wanneer ik mijn arm optil of opzij beweeg gaat het vanaf een bepaald moment trekken en moet ik echt door dat stuk heen bewegen en ook dat doet pijn. Als ik iets til hoe licht dan ook zoals een tshirt dan voelt het alsof ik iets heel zwaars til en word mijn srm heel zwaar en achteraf gaat het nog meer pijn doen.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke schouder, onderrug wat doorstraalt naar arm en hand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief