anderhalf jaar elke dag nekpijn

  • #1

    hallo,

    ik heb anderhalf jaar nekpijn. Elke dag. Ik ben al naar de dokter geweest maar hij zegt dat ik meer moet ontspannen. Maar hier komt het, het is niet een verrekte nekpijn of stijve nekpijn. Het is een plek op mn nek en beetje op mijn achterhoofd dat brand en het voelt net alsof het aan het verzuren is. Alsof er iemand zuur over mijn nek geen giet. (zenuwpijn). Ik heb ookal anderhalf jaar opgezwolle klieren in mijn nek, maar daar doet de dokter ook niks aan. Op de plekken waar het brand heb ik ook opgezette lymfeklieren. Kan dat een verband hebben?? Ik word er gek van. Als ik het aanraak word het erger, ik kan me niet concentreren op school of met leren. Ik ben 4 keer naar de dokter geweest voor mijn klieren en nekpijn maar hij zegt: je bent te gespannen. Maar ik ben juist altijd ontspannen. Het zit ook niet laag, maar dat brandende en zeurende gevoel zit op twee plekken. Een plekje op mijn achterhoofd en nog een plek 2 vingers onder mijn schedel. Ik ben 17 en het is mijn examejaar. Weet iemand wat het kan zijn?? Kunnen die klieren er verband mee hebben?? De klieren zijn hard en de meeste zitten vast maar ook paar losse. Ze doen verder geen pijn. Alleen als ik aan de klier op mijn achterhoofd zit word ik duizelig en helemaal draaierig. De dokter heeft dat genegeerd toen ik dat zei. Wat kan ik doen??

    Reageer
    #2

    terug naar de ha gaan en je laten doorverwijzen!!

    het kan spanning zijn ik herken het wel, maar om te zeker uit te laten sluiten zal ik je door laten sturen.. dan weet je het lig dat het niks is.

    Reageer
Reageer op: anderhalf jaar elke dag nekpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief