Vastzittende bijholteontsteking, of toch wat anders?

  • #1

    Beste allemaal,

    Zo'n 2 maand geleden ben ik erg verkouden geweest, waarvan de klachten tot op heden nog niet verdwenen zijn. Ik heb toen neusspray gebruikt, maar had het idee dat het is overgeslagen in een voorhoofdsholteontsteking.

    Nu is het zo dat ik vorige week een erg drukke week had en de klachten gigantisch zijn verergerd:

    Afgelopen woensdag heb ik een erge aanval oogmigraine gehad, dit hele weekend steken in mijn hoofd (komt vanuit de spalkspier heb ik het idee), rugpijn door stijve spieren en algeheel verkouden gevoel. Zo word ik elke ochtend wakker met dikke ogen en heb ik het gevoel dat mijn oren compleet dichtzitten, welke ook vaak pijn doen. Mijn oren heb ik overigens 2 maand geleden voor het eerst uit laten spuiten. Daarnaast ben ik zekers 's ochtends regelmatig duizelig.

    Ik houd er niet zo van om met zulke vage klachten naar de huisarts te gaan en zou het eerst graag zelf willen proberen op te lossen. Heeft iemand een goede tip wat het beste helpt tegen zulke klachten?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Een bijholte ontsteking zou kunnen. Maar ook een griep die in aantocht is.
    Je zou kunnen stomen en neusspray (zoutoplossing) gebruiken.

    Reageer
Reageer op: Vastzittende bijholteontsteking, of toch wat anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief