kloppen in mijn hoofd

  • #1

    Hallo

    Ben bijna 31 en een doorzetter van een ondernemer

    Ik heb de laatste twee weken steeds kloppen in mijn hoofd ( lijkt mijn hart wel)

    Ben ook vaak moe nergens zin , maar ik ga wel door

    zou dit megrenne zijn!

    Reageer
    #2

    naar de dokter: laat je bloeddruk controleren! misschien ook bloed laten prikken.
    neem eens wat gas terug!
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Ja dat is makkelijke gezegt dan gedaan Brenda.
    als je niks anders gewend bent en 60 uren werkt waarrvan 40 tot 50uur achter de laptop heb de laptop nu ook al wat meer rust gegeven ( maar ik probeer het wel) Zal wel eens van de week na de doktor.

    Reageer
    #4

    toch is alles een keuze, een hartaanval voor je 45 e wil je ook niet neem ik aan!
    Zorg dus beter voor jezelf, als je instort houdt de wereld niet op met draaien, maar jouw leven staat dan echt even stil hoor!
    Dus nogmaals, gas terug en in ieder geval bloeddruk meten!
    misschien eventje ertussen uit?
    Brenda

    Reageer
    #5

    Ronald,

    Mijn moeder is 81 en heeft al jaren deze klacht. Er is tot nu toe geen dokter die weet wat het is. Ze zegt dat ze er soms helemaal kriegel van wordt.
    Ik weet wat je bedoeld.

    Meriam

    Reageer
    #6

    hi,

    ik ben dit jaar dertien geworden en heb er sins een halfjaar last van. ik wil net zo als jou heel graag weten wat het is. ik hoop dat het vanzelf over gaat maar dat zal wel weer eens niet. ik train vijf keer in de week en wil echt niet minder trainen, mijn sport is mijn leven, dus gas terug nemen is voor mij als afkicken dat wil ik ook niet.

    gr

    Reageer
    #7

    MENSEN DAT IS BLOEDDRUK

    Reageer
    #8

    dit heb ik pas een avond en was toen weer weg nu was ik vanmorgen druk bezig en op eens weer het kloppen in mijn hoofd 10min. is weer inmiddels weg .als het aanhoud zal ik even in de praktijk een afspraak maken maar..................zoals altijd je komt met een klacht b.v. dan word het noteert in de P.C  dit is dan alles en verder niks dit valt me de laatste tijd steeds vaker op.    Dit is onze praktijk woon in Simpelveld.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb hetzelfde probleem nu (denk ik )

    Nu in 3 maand erg heftig hartslag in t voorhoofd gehad .

    Nog meer horeca medewerkers hier ? Of is dit toeval?

     

    Reageer
    #10

    Ik heb ook deze kloppingen in mijn hoofd! Dit heb ik nog maar twee dagen maar ik heb ook een verhoogde hartslag erbij. Zelfs in rust is mijn hartslag vrij hoog terwijl ik normaal een lage hartslag heb. Ik weet niet of dit bij jou ook speelt?
    Gr. M

    Reageer
    #11

    Hoii,

    ik ben 14 jaar en heb hier ook last van al ruim een half jaar. Gebeurt al bij kleine inspanningen zoals de trap oprennen met mijn rugtas, het voelt echt raar. Het voelt alsof je je hartslag in je achterhoofs voelt.

    Reageer
    #12

    Ik heb dat ook maar ook andere ontzettend pijnlijke hoofdpijnen. Ik mag morgen naar de neuroloog vandaag dat ik een beetje aan het zoeken was of iemand hetzelfde heeft las ik.

    ik ben benieuwd wat de neuroloog morgen zegt.

    Reageer
    #13

    Wat heeft de neuroloog gezegd?

     

    Reageer
    #14

    hallo ik ben 21jaar als ik in de ochtend opsta heb ik een ligt gevoel in me hoofd dat houd op na ongeveer 1min in de middag is er niks aan de hand maar als ik ongeveer aan het eind van de dag zit en ik ga even onder uit zitten en vervolgens weer opsta voor iets te drinken bijvoorbeeld dan voel geklop in me hoofd als of het me hartslag is dat houd 10 sec aan en gaat daarna weer weg wie herkent dit of weet mischien wat dit kan zijn

    Reageer
    #15

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: kloppen in mijn hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief