tinteling in vingers

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

 • #1

  sinds 2 dagen heb ik last van dat er in 2 vingers constant een tinteling zit en een klein beetje in mijn hand hoe komt dat ??

  Reactie
  #2

  Misschien zit er ergens een zenuw klem? Kun jij je niet herinneren, dat je een plotselinge beweging hebt gemaakt, onnatuurlijk? Het zou vanuit je nek kunnen komen, je wervels?
  Probeer eens wat rekoefeningen te doen om te voelen wanneer het erg en minder erg is. Anders misschien toch even de huisarts inschakelen om te weten te komen waar het vandaan komt.

  Reactie
  #3

  Ik heb ongeveer hetzelfde gehad, Ruud. Tintelingen in een aantal vingers van mijn linkerhand. Ging maar niet weg. Naar huisarts geweest. Doorgestuurd naar fysio,omdat de huisarts dacht aan een beklemde zenuw. Bleek inderdaad zo te zijn.Ik had daarvoor een keer iemand helpen verhuizen en heb toen een paar dagen last gehad van mijn linkerschouder. Dat was weg, maar toen kwamen de tintelingen.
  Er zat een zenuw bekneld in mijn schouder. paar massages gehad, bepaalde rekoefeningen erbij en toen was het weg.

  Reactie
  #4

  Hoi.is het geen tunnelsyndroom?

  Reactie
  #5

  welke vingers zijn het precies

  Reactie
  #6

  ik heb het ook het zit bij mij maar in 3 vinger wijsvinger ringvinger en pink en dan trekt het zo via mn pink door naar de zijkant van mn hand naar mn elleboog ohhh zo erg

  Reactie
  #8

  Ik ben 2 maanfen gelefen in een luik van 1.5m gevallen boven op mn rechter elleboog. Nu 2 maanden later is het nogsteeds dikker en is er nagenoeg gevoelloze vringertoppen bij gekomen. Eerst was het alleen mijn ring en middel vinger maar nu ook mn wijs en duim.
  Zou ik het afwachten of naar de docter stappen?

  Reactie
  #9

  Ik zou toch maar eens naar de dokter gaan…

  Reactie
  #10

  Beste mensen , ik heb de laatste dagen dikke vingers met Tintelingen vooral `snachts . Ik ben erg nerveus !
  In 2013 traject borstkanker doorlopen en nooit meer opgeknapt . Ik ben een wrak . Sinds een paar dagen is er Vitiligo vast gesteld ondanks dat ik dankbaar ben dat ik eindelijk weet waarom ik zo uitgeput ben maak ik mij zorgen over mijn Tintelingen in mijn Vingers vooral `snachts .

  Graag hoor ik van ,

  Roodborstje .

  Reactie
  #11

  Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn.

  Je slaaphouding ( op je handen liggen) of spanningsklachten…

  Doe eens even de testen op:

  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

  Reactie
Reageer op: tinteling in vingers
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief