Hoofdpijn, wazig zicht, trillende handen, vermoeid

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 14 jaar en een paar dagen geleden kreeg ik plosteling vreemde klachten die ik nooit eerder had gehad.

    Mijn handen trillen heel erg, en ze voelen soms een beetje gevoelloos. Ook begonnen mijn benen opeens pijn te doen en te tintelen. Mijn benen voelen ook zwaar en vermoeid.

    Ook zie ik een beetje 'wazig'. Ik zie wel scherp, maar ik focus me moeilijker op dingen en ik zie ook lichtflitsen + zwarte vlekken.

    Verder heb ik hoofdpijn op het midden van mijn hoofd, vlak bij m'n voorhoofd.

    Ik voel me ook vermoeid en en 'zwaar'.

    Ik heb me laten onderzoeken bij de dokter maar hij kon niks vinden. Hij heeft me getest op diabetes maar dat was prima. Hij zei dat het waarschijnlijk van vermoeidheid kwam omdat ik net terugkwam van een zware trekvakantie. Ik voel me echter toch raar en wil wat meer zekerheid.

    Groet

    Reageer
    #2

    Als de klachten aanhouden, ga dan toch terug naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik hoop dat je bericht ontvangt,

    Mijn vriendin heeft dezelfde klachten.

    Wij komen echt niet verder..

    Is het bij jou opgelost?

    Alvast echt super bedankt.

    Reageer
    #4

    @Maarten. Ik neem aan dat die klachten niet kwamen na een zware trektocht.

    In het algemeen kan je denken aan de invloed van het voedingspatroon, minder gezonde darmflora, misschien candida, tekorten aan diverse voedingsstoffen, oestrogeendominantie enz. Eventueel medicijngebruik, inclusief anticonceptie kan ook klachten geven. Hormonale anticonceptie verstoort je eigen hormoonhuishouding en berooft je lichaam van diverse vitaminen en mineralen. Belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. mensen die weinig of geen vlees eten kunnen stoffen tekort komen als lysine, carnitine, taurine, carnosine, creatine enz. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Veel mensen komen wel stoffen tekort als magnesium, zink, vitamine B en D en omega 3.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, wazig zicht, trillende handen, vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief