Herstelperiode na een schedelbasisfractuur?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje, ik ben 14 oktober van de trap gevallen en heb daar diverse klachten aan overgehouden. De diagnose van de neuroloog is zware hersenschudding en een schedelbasisfractuur. We zijn inmiddels 8 weken verder en de klachten zijn er nog steeds ( de neuroloog heeft aangegeven dat ik de activiteiten weer rustig aan moest opbouwen en dat het wel even kan duren voor ik weer de "oude" ben ). En dat gedeelte begrijp ik ook, ik doe mijn best om weer terug te komen richting mijn oude niveau, maar ik kan op internet eigenlijk geen verhalen van mensen vinden die iets soort gelijks mee hebben gemaakt, of hoe lang ongeveer zoiets kan duren...
    Is er hier misschien iemand die hetzelfde heeft meegemaakt of die nog tips voor mij heeft hoe ik er het beste mee om kan gaan?
    Alvast bedankt voor de evt. reacties!

    Mystery

    Reageer
    #3

    ik ben in sept gevallen van de trap t gaat nu de goede kant op behalve dat ik soms doodmoe ben, dat komt zo
    ineens op en mij natrium is verstoord , dat zijn ze nu aan t onderzoeken dat zorgt volgens de berichten ook de vermoeidheid

    Reageer
    #4

    geachte heb op 17 jarige leeftijd een ongeluk gehad ,had schedelbasisfractuur barst in de schedel en nog meer ,ben 6 weken in coma geweest ,na 6 maanden naar huis ,daarna nog 3 maanden thuis gelopen ,toen halve dagen gaan werken ,daarna hele dagen ,van het voorval weet ik niets meer en voor die tijd ook niets meer ,ik ben nu 71 jaar kan mij op de dag als vandaag niet meer er van herrineren ,wie weet raad .??

    Reageer
    #5

    Op 10 augustus ben ik aangereden door een auto. hier weet ik niets van kwam 5 dagen later bij, met naast mij mijn huilende zoons en schoondochters.
    Ik had 6 gebroken ribben,gat in hoofd en schedelbasisfractuur.
    Na 2 weken kon ik het zh verlaten maar mocht niet alleen naar huis.
    Met al mijn pijn moest ik naar een revalidatie huis die geen idee hadden wat ze met mij aan moesten.
    Ik was ook niet erg aardig.

    We zijn nu bijna 3mnd verder en het gaat redelijk. Ik ben er nog lang niet, maar de ribben zijn gevoelig maar wel vol te houden.
    Ik sport 4x in de week heel simpel op hometrainer en cross trainer en in het begin zonder armen,maar dat kan nu ook. Ik moet wel elke middag 1u slapen.
    In ieder geval leef ik nog en neem ik de tijd en ik heb ook veel hulp.
    Maar leuk is het niet. Ga nu proberen te fietsen.

    Reageer
Reageer op: Herstelperiode na een schedelbasisfractuur?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief