tintelingen in armen en benen en vermoeid

  • #1

    Ik heb hier al veel verhalen mbt dit onderwerp voorbij zien komen maar kan er toch niet echt één verhaal vinden waar ik mezelf volledig in herken. Wellicht dat u er iets meer over kunt zeggen.

    Ik ben een vrouw van 28 jaar en 2,5 jaar terug geopererd aan een AVM in mijn hersenen. Het herstel is voorspoedig verlopen en buiten het verliezen van een deel van mijn zicht en blijvende vermoeidheid ben ik er goed uitgekomen en voor een deel weer aan het werk.

    3 maand terug kreeg ik van het een op het andere moment last van tintelingen in armen en benen. Dit bracht in zekere zin de nodige onrust met zich mee omdat het vreemd aanvoelt en ik daarbij ook duizelig was. Ook merkte ik dat ik meer slaap nodig heb en meer last heb van haaruitval.
    Aangezien ik niet echt een dokterloper ben (wil niet als een hypochondrier te boek komen te staan) twijfel ik of ik een arts moet raadplegen. Na zo'n 2 weken verdwijnt het weer spontaan.

    Maar nu heb ik sinds anderhalve week weer dezelde klachten en hierbij ook een slapend/krampachtig gevoel in mijn onderbenen/voeten en die tintelingen in mijn armen/handen.
    Ik heb geen last met mijn ademhaling en tevens geen enorm stressvolle periode achter de rug.

    Heeft u enig idee in welke hoek ik de oorzaak kan zoeken en wat hier event. aan te doen is?

    Reageer
    #2

    Hallo, ik ben geen dokter maar ik zou deze klachten wel met je huisarts bespreken. Misschien een verwijzing voor een neuroloog vragen? Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Hallo, je komt op mij niet over als een hypochonder en ik hoop dat andere forummers iets in jouw klachten herkennen en je verder kunnen helpen.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    Moeheid en tintelingen in armen en benen zijn symptomen die in verband worden gebracht met een tekort aan vitamine B12. Google op B12 en je vindt een hoop informatie. Om een tekort aan B12 vast te stellen kan je je via je huisarts laten verwijzen voor een bloedtest. Sowieso is het goed om je met deze klachten te wenden tot je huisarts.

    Reageer
    #5

    Ik heb al een tijdje last van een lichte tinteling in mijn linkerarm.maar een tijdje geleden merkte ik dat ik ook een lichte tinteling in mijn beide benen kreeg.zou dit vermoeidheid kunnen zijn.of zou het iets anders kunnen zijn.gr nick

    Reageer
    #6

    Vermoeidheid kan een oorzaak zijn. Stress zou ook nog kunnen

    Reageer
    #7

    Hoi, ik heb precies hetzelfde: supermoe, tintelende armen en benen en trekkende spiertjes in mijn tenen. Ook ben ik heel heel moe, dus lig veel op de bank.
    Diagnose is gesteld teveel afvalstoffen in spieren, magnesium en vitamine D gebrek. Ik beem nu supplementen maar het is na ruim een maand nog niet echt verbeterd.

    Reageer
    #8

    Ik ben heel benieuwd of ze bij jou inmiddels weten wat het is?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hoe is het intss met jullie?

    ik heb deze klachten al ruim 2 jaar. Heel vervelend. Je weet nooit hoe je je zal voelen als je opstaat.

    Ik ga langs een neurochirug in de hoop daar wijzer te worden

    Reageer
Reageer op: tintelingen in armen en benen en vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief