Mondhoek trilt

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al zo'n 3 a 4 jaar last van een heel vervelend trekje wanneer ik in lastige/nerveuze situaties kom. Bijvoorbeeld wanneer ik op de foto moet voor school en wanneer ik dan wil lachen dan gaan mijn mondhoeken trillen. Ook wanneer ik gewoon zenuwachtig ben voel ik mijn gezicht strak aantrekken. Ik weet dat het tussen mijn oren zit en dat het gewoon de zenuwen zijn maar ik wil er zo graag vanaf. Als ik volkomen rustig ben dan lukt het me wel (maar dat komt zeer zelden voor wanneer ik op de foto moet.) Ik wil graag gewoon normaal met vrienden op de foto gaan maar dat kan nu niet. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

    Kunt u mij helpen?
    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Wat schattig dat je hier last van hebt. Tijdens het pokeren noemen ze dit een 'tell'. Hieraan kan de tegenstander zien dat je nerveus bent en misschien een goede kaart hebt.
    Anderen gaan weer blozen of worden heel erg brutaal als ze gespannen zijn en bij jou gaat je mondhoek trillen.
    Ik vind het schattig omdat het kenmerkend is voor jou persoon en jou uniek maakt, en dus juist bijzonder, maar zoals je zelf al zegt, ook kwetsbaar.
    Ook in de mode zie je steeds meer deze natuurlijke eigenschappen terugkomen, eigenschappen die de mens uniek maakt, kijk maar eens in de bladen en vergelijk dat met een jaar of 5 geleden. Je ziet nu veel meer natuurlijker mensen dan destijds, toen alles wat bijzonder en dus anders was, weggetoucheerd werd. Vroeger werden dit soort eigenschappen wel eens onterecht behandeld met botox. Botox is dat spul dat in de cosmetische industrie wordt gebruikt om alle mensen op elkaar te laten lijken. En het raakt steeds meer uit de mode. Botox krijgt weer steeds meer de medische functie voor de behandeling van pathologische tremoren.
    In ieder geval is het geen ziekte, geen afwijking, en hoeft het niet behandeld te worden. Je bent helemaal gezond, helemaal normaal, en op jouw eigen persoonlijke manier, uniek. En ik durf te wedden dat jouw oma of vader of moeder ook dit persoonlijke trekje heeft, want meestal zijn deze eigenschappen erfelijk en bestaan ze al lang in de familie.

    Reageer
    #3

    Ik heb er zelf ook last van. Precies zoals jij het beschrijft. Het beheerst mijn leven waardoor ik veel situaties vermijd. Okk heb ik foto angst. Hopelijk wordt er ooit een oplossing bedacht voor deze aandoening!

    Reageer
    #4

    Ik heb hier ook last van en het beheerst me in me dagelijkse leven. Mijn mondhoeken gingen ook trillen als ik op de foto moest. Ik forceerde me mond zodat hij niet ging trillen. Daarom stond ik er vroeger nooit leuk op. Dit heb ik gelukkig niet meer als ik op de foto moet! Ik heb het nog wel als ik naar iemand luister en dan gewoon wil glimlachen maar dan gaat mijn mond weer raar doen en trekt me gezicht alsof ik bang of boos ben en dan kijk ik snel weg en kijk ik diegene niet meer aan. Hierdoor heb ik geen vrienden en haast geen contact met mensen omdat ik denk dat ze me raar vinden. Ik denk dat dit te maken heeft met me zelfvertrouwen omdat ik vroeger ook vaak rood werd, gelukkig ben ik daar overheen. Maar nu zit ik dus met een nieuw probleem...
    Wat kan ik hier aan doen?

    Reageer
    #5

    Ik heb dit ook! Precies hoe jij het verteld, ik wil er ook heel graag van af want volgens mij ziet het er heel raat uit..

    Reageer
    #6

    Iedereen heeft wel een zwakke plek waar de spanning gaat zitten. Ik zou verder ook denken aan tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren; stofjes die het zenuwstelsel helpen ondersteunen. Onder andere magnesium. Verder zijn er nog wel aanvullende middelen, zoals bepaalde celzouten.

    Reageer
    #7

    Hallo lieve mensen, ik heb er ook last van gehad maar ik heb een oefening uitgevonden en het heeft me geholpen om controle over te krijgen door deze oefening te doen.

     

    Follow this steps.

    Heel belangerijk, je moet met je buik ademen... Dus als je ademt laat deze lucht (energy) naar je buik gaan, dit helpt met een 50℅...

    1 - haal diep adem via je neus en laat het rustig loss via je mond, doe dit 3x

    2 - wanner je diep ademt via je neus probeer te lachen en hou je lach vast voor 30 seconden en laat je adem tijdens lachen loss via je mond, doe dit elke dag voor 1 maand lang.  Je zult zien dat je de controle erover krijgt.

    May god bless you all brothers and sisters!

    Reageer
    #8

    Probeer appelazijn te drinken 2-3 eetlepels in een glaswater. Dit zorgt ervoor dat je pH level weer normaal wordt van o.a. je maag, je gaat dan weer beter calcium opnemen. calcium te kort zorgt voor oogtrillingen mond en wang trillingen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Mondhoek trilt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief