Rare vorm van duizeligheid / 'onbewuste concentratie focus probleem'

 • #1

  Daag lieve mensjes,

  Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand mij een betere kijk kan geven op dit probleem.

   

  Sinds 10 dagen  heb ik een constante misselijkheid / duizelig probleem. De duizeligheid is een rare vorm, het is namelijk niet zo dat de beelden draaien. De duizeligheid is aanwezig en het is gewoon een vervelend gevoel. Ik ben hier al meerdere keren voor naar de dokter geweest. De dokter had me door gestuurd naar de kno arts.. en daar ben ik vandaag geweest. Helemaal gecheckt, op de evenwicht organen en dit was allemaal heel goed. Nu is er een vervolg afgespraak gemaakt, om het nog eens te controleren, en er zal ook een neuroloog naar kijken.  Ik zit hier heel erg mee, vooral met het tweede probleem. Ik noem even een voorbeeld op :

   

  Stel ik ben aan het auto rijden , en ik heb de focus op het rijden nu valt het me op dat ik elke keer met me hand naast de schakelpoot zit. Dit heb ik bijvoorbeeld ook als ik de meest simpele dingen doe. ik zit er gewoon steeds naast, elke keer! dit had ik voorheen nooit! met alles wat ik onbewust doe, lijkt het alsof me motoriek / focus ietjes ernaast zit.

  Is er iemand die dit ook gehad heeft? of mij een betere kijk hierop kan geven..

   

  Alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  Aangezien vervolg afspraken zo lang op zich laten wachten, hoop ik een beetje gerust stelling te krijgen van iemand die dit probleem herkent. Want ik heb net in het ziekenhuis in Sittard rond gevraagd, maar er is niemand die me wegwijs kan maken.

   

  🙁

  Reactie
Reageer op: Rare vorm van duizeligheid / 'onbewuste concentratie focus probleem'
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief