Geheugenverlies na knock-out out gaan

 • #1

  Hallo, ik hoop dat iemand misschien weet wat er gebeurd is.

  Ik zit op boksen en gisteravond kreeg ik tijdens het sparren een stoot tegen mijn kaak. Hierna leek alles zwart te worden met allerlei kleuren. Ik ben niet gevallen op de grond maar was nog doorgegaan. Kort erna was de training afgelopen. Daarna werd ik “wakker” terwijl ik staand aan het praten was met iemand aan de zijkant van de zaal. Ik snapte er niets meer van en het was heel verwarrend. Diegene vertelde mij dat ik een kwartier aan het vragen was wat er was gebeurd en dat ik het maar bleef herhalen.

  Wat er daarvoor was gebeurt was ik allemaal vergeten. Dus heel de training. Zelfs toen ik was bijgekomen en uitlegde aan de jongen dat ik mij niets kan herinneren van de training, bleek het zo te zijn dat ik een paar vragen toch bleef herhalen wat ik dus niet doorhad.

  Ik ben nadat ik was “wakker” geworden, naar mijn trainer gegaan en vertelde dat ik niks meer snap en alles ben vergeten. Hij vroeg mij eerst of ik hard werd geraakt waarop ik antwoordde met nee (omdat ik toen heel de training vergeten was).  Vervolgens vertelde hij me dat het kan komen door te hard trainen. Inmiddels is het een dag geleden waarop elk puzzelstukje op zijn plek is gevallen, en ik dus weet dat het door die stoot kwam. Ik heb zoiets nooit meegemaakt en ik vraag me af of iemand mij kan vertellen wat er is gebeurd door de stoot en of dit schadelijk is.

  Bij voorbaat dank

  mvg

   

  Reactie
  #2

  Ik wil nog toevoegen dat ik mij nu alles kan herinneren behalve het moment dat ik een kwartier aan de jongen vroeg wat er was gebeurd en met wie ik ging sparren. Dat deel kan ik mij totaal niet meer herinneren.

  mvg

   

  Reactie
  #3

  Ik zou toch met de klachten naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken. Je zou een hersenschudding kunnen hebben

  Reactie
Reageer op: Geheugenverlies na knock-out out gaan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief