epilepsie

  • #1

    ik voel me al een paar dagen niet goed in mijn vel. ik heb al twee dagen hoofdpijn geen felle hoofdpijn, ik kan mijn activiteiten nog door zetten. Maar het is wel vervelend ik zie ook vaak lichtflitsen die de andere mensen rond mij dan niet zien en ben dan ook meestal misselijk en vaak duizelig. Ik moet tegenwoordig ook veel boertjes laten met een vieze smaak in mijn mond tot gevolg.

    Ik heb nu zelf al een beetje opgezocht en ik zie dat dit tekenen kunnen zijn van epilepsie? Ik vraag dit hier omdat ik zie dat hier wel op geantwoord wordt en ook met een objectieve kijk.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dat heeft toch niks met epilepsie te maken.....

    Reageer
    #3

    Kan te maken hebben met je voedingspatroon, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, eventueel medicijngebruik enz. Is niet meteen iets ernstigs maar wel kijken hoe je je gezondheid kan verbeteren. Een orthomoleculair therapeut zou je persoonlijk advies kunnen geven.

    Reageer
Reageer op: epilepsie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief