Zenuwverlegging?

  • #1

    Al anderhalf jaar heb ik last van mijn ring en pink vinger, typische zenuwpijn en er werd een beknelling gespeculeerd. Ik heb toen vervolgens een doormeet onderzoek gehad en een echo. Op de echo was duidelijk te zien hoe mijn zenuw als het waren over het bot heen glijd tijdens het strekken en buigen van mijn elleboog. Nu kwam ik vandaag terug voor de uitslag en het werd een operatie aangezien mijn zenuw verder niet bekneld was, en het puur is dat mijn zenuw beurs word van het schuren over het bot. Omdat dit in mijn ziekenhuis niet mogelijk is, word er contact opgenomen vanuit een ander ziekenhuis. Technisch gezien weet ik nog niks, behalve dat ik een operatie ga ondervinden en dus ging ik op internet wat onderzoek doen. Nu blijkt er dat er 2 operaties kunnen plaats nemen, een operatie waar alleen de zenuw vrijgelegd word, en 1 waar de zenuwverplaatst word. Ik ga er vanuit aangezien de zenuw over het bot glijdt, dat voor mij de zenuw verplaatst moet worden. Wat is jullie idee?
    Daarnaast lees ik dat als de zenuw verplaatst moet worden, dit vaak onder algemene narcose gebeurd,terwijl als de zenuw alleen vrijgelegd wordt, dit kan onder regionale verdoving, klopt dit? En zoja, waarom het verschil?
    Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Zenuwverlegging?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief