Hoofdpijn, misselijk en meer

  • #1

    Sinds eind april kamp ik al met hoofdpijn klachten. Dit werd destijds afgedaan als spanningshoofdpijn wegens mijn studie. Meerdere keren bij de dokter geweest en bij de fysio geweest, wat een klein beetje verlichting gaf.

    Verder is er ongeveer 2 weken geleden door een opteomotrist vastgesteld dat mijn ogen niet goed samenwerken en hiervoor heb ik een prisma bril gekregen.

    Echter heb ik vandaag de dag nog steeds last van een soort hoofdpijn met name aan de linkerkant. Als ik mijn hoofd in een bepaalde houding hou of lig dan doet dit meer pijn en het lijkt net alsof er wat zit.

    Verder ben ik soms misselijk, heb ik spiertrekking en kan ik mijn vingers bij vlagen niet stil houden.

    Afgelopen week weer bij de huisarts geweest, en ik heb een doorverwijzing gekregen naar de neuroloog. Echter begin ik me nu wel zorgen te maken dat het iets ernstigs is zoals bijvoorbeeld een hersentumor.. De huisarts dacht aan een beknelde zenuw of ader.

    Herkent iemand deze klachten? En wat zou het eventueel kunnen zijn want ik maak mezelf ondertussen helemaal gek..

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, misselijk en meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief