Bang voor ernstige aandoening door heel scala aan klachten.

  • #1

    Lange tijd loop ik al met heel wat klachten:

    spiertrekkingen, tintelingen, vermoeidheid, hartkloppingen, wazig zien, afwezigheid, en een gevoel van inwendig trillen.

    Nu ben ik pas bij de neuroloog geweest, hij deed wat testjes maar volgens mij zag hij niets vreemd.  Wel moet ik binnenkort naar het ziekenhuis, voor een EMG, en een MRI scan. Heb de volgende onderzoeken al gehad: internist (bloed was goed, verleden jaar september), oogarts, cardioloog, longarts en vele therapeuten. Voel me al een paar jaar gewoon niet goed, kom doodop thuis van mijn werk, heb dan zware hartkloppingen, mijn stem en keel zijn branderig en rauw, veel afwezigheid, vaak benauwd, in de ochtend al moe en misselijk wakker worden en het gevoel dat ik helemaal tril van binnen. Ook op vrije dagen voel ik me niet ok. Toch eet en drink ik goed, heb genoeg kracht, maar mijn leven wordt beheerst door die klachten.

    Zie erg op tegen de testen, ben ook zo hypochonder als de pest.

    Iemand met tips, of ook deze ervaring?

    Hans

     

     

    Reageer
    #2

    Het lijkt er toch op dat je aan hyperventileren bent. Waarschijnlijk chronische hyperventilatie.
    Doe eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    De term chronische hyperventilatie is al een paar keer genoemd. onder ander door de longarts.

    Maar ik krijg steeds nieuwe klachten, daarom ben ik ook zo bezorgd. ben ook erg bang voor een spierziekte of iets vreemds in mijn hoofd, die ook soortgelijke klachten kunnen geven.

     

    Reageer
    #4

    Kijk eens in onderstaande link welke klachten er allemaal kunnen ontstaan bij CHV
    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
    #5

    Bij veel  vage klachten spelen het voedingspatroon en tekorten aan diverse voedingsstoffen een rol. Beste is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel. Ook kan je te maken hebben met voedselovergevoeligheden, zoals biogene aminen (histamine, tyramine). Ook uitkijken met toevoegingen als smaakversterker, zoetstoffen enz.

    Dan kunnen nog tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren een rol spelen. bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Veel mensen kunnen wel wat magnesium, vitamine B en D en omega 3 gebruiken. Mensen die weinig of geen vlees eten kunnen stoffen tekort komen als carnitine, lysine, taurine, carnosine, creatine, zink, chroom, ijzer en vitamine B12.

    Verder kan electrosmog nog ontregelend werken op je systeem. En metaalvrij slapen is ook beter voor een goede aarding en ontspanning van je lichaam.

    Reageer
Reageer op: Bang voor ernstige aandoening door heel scala aan klachten.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief