Scheve heup/ bekken

  • #1

    Ten einde raad. Nu vier maanden dat mijn heup/ bekken steeds scheef schiet. Vanaf het begin al naar een manueel therapeut gegaan, inmiddels 12 behandelingen, maar het schiet steeds scheef. Ik ben goed blijven bewegen, zwemmen, fietsen, oefeningen doen, maar het mag niet baten. Sinds gister weer helemaal scheef en erge pijn bij liggen, lopen en zitten. Huisarts heeft een spuit in mijn heup gezet, hij denkt aan een slijmbeursonsteking. Werken is zo niet meer mogelijk. Toch weer naar de manueel therapeut.

    Reageer
    #2

    Wie weet raad!

    Reageer
    #3

    Zou het niet beter zijn om daarmee naar de orthopeed te gaan? Vraag een verwijzing aan de huisarts

    Reageer
    #4

    Mijn huisarts is er niet zo happig op mij door te verwijzen. Heb gevraagd om een MRI, maar hij zegt dat het zo wel over gaat. Hij zegt, heeft gewoon tijd nodig. Ik verga nu wel van de pijn! Het wordt mij met al die therapie en doktersbezoek ook niet echt duidelijk. Voel nu wel dat mijn heup zo scheef staat dat iedere houding pijn doet. Misschien maar meer op mijn strepen staan?

    Reageer
    #5

    Vraag een doorverwijzing voor de orthopeed en laat je niet zomaar wegsturen...

    Reageer
    #6

    Dag Eva, 

    Ik heb al jaren last van mijn onderrug. Hiervoor heb ik verschillende behandelingen gehad. Fysio, podo, manueel en zelfs een osteopaat. Niks heeft gewerkt. Sinds 2 maanden heb ik weer veel pijn en kan niet lang zitten. Wanneer ik opsta kan ik mijn heupen moeilijk naar voren kantelen. Uiteindelijk ben ik naar een chiropractor gegaan. Net 3 behandelingen gehad. Het ging beter door de wekelijkse behandeling. Nu heb ik 2 weken geen behandeling gehad en het doet weer pijn. Ik kan je een behandeling bij een chiropractor wel aanraden. Hij was de eerste die zag dat de pijn werd veroorzaakt door een schelde heup. Al die andere behandelaars hebben dat nooit gezien.

    Reageer
Reageer op: Scheve heup/ bekken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief