Gevoel alsof er iets in het voorhoofd zit.

  • #1

    Sinds een paar maanden heb ik het gevoel alsof er iets in mijn voorhoofd zit. Ik krijg een naar gevoel (als een soort beestje dat zich beweegt) precies in het midden van mijn voorhoofd. Ook heb ik een pijnlijke druk in en achter mijn ogen.
    Volgens de huisarts is het spanningshoofdpijn en moest ik maar mijn schouders omlaag houden en mijn nek naar achteren. Dan zou het wel weg gaan. Dit hielp niks.
    Vervolgens ben ik eens naar de opticien gegaan. Die raadde een bril en lenzen aan. Tijdens het dragen van mijn bril zijn de klachten het minimaalst. Tijdens het dragen van mijn lenzen werd het steeds erger. Intussen heb ik lenzen met een andere sterkte en die helpen net zo weinig als het eerste setje lenzen.

    Wie herkent dit?
    Ik word intussen zo gek van het gevoel in mijn voorhoofd dat ik soms mijn vel wel open wil krabben om het weg te halen.

    Reageer
    #2

    Dat je toch spanningshoofdpijn kunt hebben en dat het beter om geen lenzen te dragen omdat je ogen daar waarschijnlijk niet goed op reageren. Dat kan eventueel een deel van je klachten veroorzaken.
    Niet iedereen kan lenzen dragen.

    Reageer
Reageer op: Gevoel alsof er iets in het voorhoofd zit.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief