ALS??

  • #1

    Beste.....ik ben al 2 jaar aan het dokteren en er komt niets uit mijn uitslagen, althans relevante zaken mbt reuma/ms. Nu heb ik spiertrekingkjes over mijn hele lijf in ruste wel te verstaan. Ik ervaar ook symmetrische zwakte in mijn bovenbenen. Heb met eten dat het niet goed zakt,ongemakkelijk gevoel achter de borstkast. Zou dit ALS kunnen zijn??

    Reageer
    #2

    Trouwens ook meer speeksel tijdens eten en drinken, erg vreemd en beangstigend

    Reageer
    #3

    Het ging er niet zo zeer om dat je vraag te ingewikkeld was in je eerdere topic. In tegendeel. Maar niemand kan je antwoord geven op de vraag of je ALS zou kunnen hebben. Er zitten wat symptomen bij die bij ALS zouden kunnen passen. Maar ook passen bij andere aandoeningen. Daarom dat ik schreef, dat je het met je arts moest bespreken.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor je antwoord

    Reageer
    #5

    Je voeding kan een rol spelen bij dit soort klachten, met name de vele snelle suikers die veel mensen nuttigen en die ontregelend kunnen werken. In ieder geval ook zorgen voor voldoende - oplosbare - vezels. Daarnaast kunnen er tekorten spelen aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Denk aan stoffen als magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3 en taurine.

    Als het eten niet goed lijkt te zakken kan dat te maken hebben met gerechten die zwaar vallen maar ook met een tekort aan maagzuur, waardoor de boel niet goed verteert. Ook dan speelt het soort voeding een rol en kunnen er tekorten spelen. Voor de aanmaak van maagzuur zijn  namelijk ook allerlei stoffen betrokken als zink, magnesium, vitamine B en carnosine. Beter goed voor je gezondheid zorgen dan meteen het ergste denken. In ieder geval in de gaten houden en misschien nog naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: ALS??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief