Klap op zijkant hoofd

  • #1

    Ik heb een week geleden tijdens een ruzie een flinke klap op mijn linkeroor gehad. Alcohol was ook in het spel en ben daarna ook goed hard op de grond gesmakt.
    Nu een week later heb ik steeds meer hoofpijn, begin steken te krijgen, heb een stijve nek, wat duizeligheid en na mijn idee zie ik slechter dan anders. Ik ben bij dienstdoende huisarts geweest na 3 dagebn kreeg ik pijnstillers. Dag erna naar eeste hulp kreeg ik weer pijnstillers. Ik heb al afspraak bij de huisarts maar ik maak me zorgen om eventuele trage bloeding dat ik er paniek van krijg. Ik heb anders nooit last van hoofdpijnen. Zou er iets meer aan de hand zijn?

    Reageer
    #2

    Je zou een hersenschudding kunnen hebben.

    Reageer
    #3

    Ben net bij de dokter geweest. Heeft niks gezegt alleen stress van de klap. En ja paracetamol. Dus veel heb ik daar niet aan. Had ook gedacht aan lichte hersenschudding maar goed het zal dan wel opklaren met paar weken rust.

    Reageer
Reageer op: Klap op zijkant hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief