Toenemende problemen met lopen

  • #1

    Een maand of 2 geleden is na onderzoek gebleken dat ik sensibele neuropathie heb in beide benen. Een oorzaak is onbekend. Ik krijg nu 1x daags 25mg Amitryptiline tegen de pijn. Echter de laatste 2 weken heb ik vreselijke pijn, vooral in mijn linker voet. De pijn lijkt op kramp en de voet is stijf. Mijn tenen zijn lastig te bewegen, zowel qua bereik als qua snelheid.
    De ergste pijn doet zich voor als ik moet opstaan uit een stoel of van mijn bed. Het lijkt dan pijn te doen in mijn achillespees, maar ook aan de zijkant van mijn voet. Ook voel ik veel pijn in mijn rechter knie en begin ik sinds vandaag ook in mijn rechter voet een soort elektrische schokjes te voelen.
    Overdag loop als ik alsof ik 90 ben (ik ben 52) omdat ik te weinig kracht in mijn benen heb. In de avond kan ik niet lang zitten en ga ik vroeg naar bed, omdat de pijn een heel stuk minder is als ik ga liggen.

    Ik vraag me af : komt deze pijn en deze zwakte in mijn benen door die neuropathie ? Heeft iemand hier ervaring mee ?

    Reageer
    #2

    Dat kan inderdaad een gevolg zijn van de neuropathie

    Reageer
Reageer op: Toenemende problemen met lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief