Recept voor Bydureon ivm progressie parkinson.

  • #1

    Ik ben op zoek naar een dokter die een recept voor Bydureon(exenatide) wil uitschrijven. Er is in een recent onderzoek naar voren gekomen dat Bydureon mogelijk positieve effecten heeft op parkinson patiënten. Ik kan niet wachten op reguliere parkinson medicatie die nog in de toekomst gaan uitkomen omdat dit zeer waarschijnlijk te laat is. Er is deskundig personeel(thuiszorg) die mij de medicatie kan toedienen en controleren, ik ben bereid om naar u toe te komen met alle informatie over mijn ziekteverloop en mijn casus verder toe te lichten.
    Bron onderzoek effect exetanide bij parkinsonpatiënten:
    http:http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(17)31585-4/fulltext
    https:
    clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NCT01971242?term=NCT01971242&rank=1

    Het uitschrijven van deze medicatie is niet strafbaar, ik wil een verklaring ondertekenen waarmee we u vrijstellen van verantwoordelijkheid.
    Bron:http:http://www.baclofene.fr/documentation/prescription-hors-AMM.pdf

    Reageer
    #2

    Ik vrees, dat je geen arts gaat vinden die dit middel gaat voorschrijven. Reden daarvoor is, dat er nog veel te weinig onderzoek is gedaan om dit middel daadwerkelijk tegen parkinson in te gaan zetten en het daarvoor ook absoluut nog niet voor is toegelaten. Niet in de VS en ook niet elders.

    Exenatide is een bekend en geregistreerd geneesmiddel, dat gebruikt wordt bij diabetes.  Het is een bloedglucose verlagend middel, dat bij gebruik als er geen sprake is van diabetes, gevaarlijk kan zijn.

    Ik neem aan, dat je dit ook al hebt besproken met je behandelend arts?

    Reageer
Reageer op: Recept voor Bydureon ivm progressie parkinson.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief