Brandende steek in hoofd

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik zal me even voorstellen, ik ben een 16 jarig meisje en heb gewoon een normaal bmi voor mijn leeftijd enzo.

    Maar nu heb ik zo af en toe (de ene maand vaker als de andere) last van een soort brandende steek bij mijn hersenen. Het is erg lastig te omschrijven maar het is als ik met mijn hoofd een verkeerde beweging doe (soms al op de fiets met achterom kijken). Dan schiet er een steek door mijn hoofd, voornamelijk mijn achterhoofd, waarna er een soort warm en branderig gevoel aan de achterkant van mijn hoofd ontstaat, waarbij het ook voelt alsof er misschien een soort bloedprop ofzo uit elkaar spat en zich verspreid. Tijdens deze steek verkrampt mijn nek ook een beetje en het doet dan ook veel pijn. Het warme en branderige gevoel blijft soms ook voor mijn gevoel heel lang voelbaar, maar volgensmij blijft het in werkelijkheid ongeveer 1 minuut hangen..

    Nu heb ik er op dit moment gelukkig al een tijdje geen last mee vast gehad *afkloppen*, het gebeurt ook niet zo vaak (gemiddeld 0-2 keer in de maand)

    Herkent iemand dit misschien of weet iemand wat het kan zijn? Ik zou niet weten wat het kan zijn en als ik op Google zoek krijg ik gelijk van die enge ziektes.. (nooit je symptomen op Google opzoeken; dan wordt je bang gemaakt door de ergste dingen).

     

    groet,

    niekie

    Reageer
    #2

    Dat komt toch vooral vanuit je nekspieren. Dat kan komen door te veel gebruik van telefoon en tablet door een verkeerde houding. Ook wel tabletnek genoemd

    Reageer
    #3

    hai nikie mijn advies is ; ik zou me niet al te veel zorgen maken . ik heb dat al jaren , weet ook niet wat het is precies. als je t toch niet vertrouwd zou ik het wel bij de ha melden. laat m weten wat er bij je speelt. is ie in elk geval op de hoogte. praat erover.ik ben veel ouder als jij en heb zware hoofdpijn aanvallen al jaren. vertel je HA dat het je bezig houd.

    Reageer
    #4

    Ik heb een brandend hoofd. Kan iemand  mij helpen.  Maak me veel zorgen

    Reageer
    #5

    Hoi Niekie,

    Mijn zoon heeft precies hetzelfde. Heb je ooit uitgevonden waar dit door werd veroorzaakt en is het over gegaan?

    Groet Jesse

    Reageer
Reageer op: Brandende steek in hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief