Rare hoofdpijn

  • #1

    ik heb al een paar dagen rare hoofdpijn aan de rechterkant van mijn hoofd aan de voorkant. Het is niet echt stekend en ook niet zeurend en het belemmert me niet in mijn doen of laten, ik ben niet misselijk en het beïnvloedt mijn humeur niet, maar het is wel vervelend en ik weet niet waar het vandaan komt. Het is ook meer 'oppervlakkig', als ik het zo kan omschrijven, in ieder geval niet kloppend of zo en ook niet heel intens. Ik vind het ook raar dat het al op dezelfde plaats voorkomt voor 2 dagen. Het is toch niks aan mijn hersenen of zo? Wat zou het kunnen zijn? Ik wil nog niet te snel naar de dokter gaan, na een paar dagen al, maar ik ben wel bang.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik zou toch even naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #3

    Zal ik doen dankje

    Reageer
    #4

    heb je veel spanning of stress ????    hoofdpijn aan een kant word ook wel schele hoofdpijn genoemd. ik heb dat ook soms de symptomen die je beschryft kloppen wel beetje. zoek dat maar eens op. ik zou het zo wie zo delen met de HA.

    Reageer
    #5

    Dat kan want op school heb ik soms redelijk wat stress

    Reageer
Reageer op: Rare hoofdpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief