Subarachnoïdale bloeding (SAB)

  • #1

    Hallo allemaal,

    Mijn moeder (67 jaar) heeft eergisteren een SAB gehad, we zijn hier heel erg van geschrokken, en het leven staat nu even pijnlijk stil voor ons door de angst, het verdriet en onzekerheid. Naar omstandigheden maakt ze het redelijk, ze ligt nu op de intensive care neurologie afdeling en vertoont geen uitvalsverschijnselen.

    Ik wilde via deze weg vragen of er lotgenoten aanwezig zijn die dit ook meegemaakt hebben bij zichzelf of bij een dierbare. Ik wil namelijk weten hoe lang het geeft geduurd tot de situatie zich heeft gestabiliseerd en welke gevolgen deze SAB heeft gehad voor het dagelijks functioneren. Hoe gaan lotgenoten wiens dierbare dit heeft doorgemaakt ermee om?

    Mijn dank is groot.

    Reageer
    #2

    Dat is een nare ervaring, voor je moeder en voor jullie. Ik kan ook heel goed begrijpen dat je probeert informatie te krijgen, maar denk niet dat het zinvol is. Iedere SAB zal anders verlopen en al dan niet restgevolgen hebben. Het is van meerdere factoren afhankelijk. Ik denk dat het beter zou zijn, om deze vragen met de behandelend neuroloog/neurochirurg te bespreken.  Die weet precies waar de bloeding is opgetreden en wat daar de impact van zou kunnen zijn.

    Ik wens jullie sterkte.

    Reageer
Reageer op: Subarachnoïdale bloeding (SAB)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief