Blepharospasme

  • #1

    Als ik tegen mensen praat vallen vaak mij ogen dichten.

    Dat is heel irritant en durf mensen ook vaak niet of niet lang aan te kijken.

    Ik heb het idee dat het blepharospasme is maar zou iemand kunnen zeggen of dat echt zo is?

    En wat ik hier aan kan doen.

    Reageer
    #2

    Aangezien je het alleen maar hebt als je tegen mensen praat, is het niet erg voor de hand liggend dat het Blepharospasme is.
    Ik denk dat er toch een andere onderliggende oorzaak is. Misschien angst of onzekerheid....

    Reageer
    #3

    Hallo.Jouw klachten wijzen er wel op. Daarvoor moet je naar een neuroloog. Je hebt dan ongecontroleerde bewegingen. Ik heb zelf blepharospasme en dat is echt vreselijk. Mijn hele gezicht is bijna altijd in een kramptoestand. Dit komt door een te hoge spierspanning.Als ik in een vergaderruimte ben ,met wandelen ,fietsen en vooral autorijden moet ik vechten om mijn ogen open te houden. Daarom spuiten ze me botox in de spieren waardoor ik wel auto kan rijden, maar geen grote afstanden.M.v.g.

    Reageer
    #4

    Hallo. Je ogen vallen echt niet dicht door angst. Ikzelf had dat probleem ook. Blefarospasme had ik al mijn hele leven maar kon het niet als zodanig herkennen. Als kind keek ik meestal alleen maar plaatjes omdat lezen te inspannend was. Het is een langzaam proces .Internet heeft me geholpen deze ziekte te herkennen pas op 51-jarige leeftijd. Vervolgens ging ik naar de huisarts en doorgestuurd naar de neuroloog. Zonder botox zou ik nu volledig invalide zijn.

    Reageer
    #5

    Ik ook op 52 jarige leeftijd heb ik ook het verdict gekregen dat ik aan blefarospasme leed. Nu ben ik 63 en behelp ik mij al 11 jaar met botox inspuitingen door mijn neuroloog. Hopelijk kan dit mij nog vele jaren helpen... Ik sluit mijn ogen voor iets zei mijn neuroloog. Mijn kleinkinderen zitten bij ouders die drugs gebruiken en telen en verkopen je zou voor minder...

    Reageer
Reageer op: Blepharospasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief