Raar gevoel, vergeetachtig en problemen met denken

  • #1

    Hallo.

    Ik heb sinds een paar dagen geleden last van een raar gevoel hebben en veel dingen te vergeten, en ook nog eens problemen/moeite met goed denken.

    Laatst bijvoorbeeld ging ik hardlopen maar vergat ik mijn jas mee te nemen, en tot nu toe is dit me nog nooit gebeurd!

    Ik ben echt bang dat er iets mis is dus weet iemand misschien wat dit zou kunnen zijn?

    Even alles kort op een rijtje

    - Raar gevoel
    - Vergeetachtig
    - Problemen met denken

    Groeten, Roy.

    Reageer
    #2

    Toevoeging: Met problemen met denken bedoel ik ook niet op woorden kunnen komen.

    Reageer
    #3

    Beste Roy,

    Ik heb hetzelfde en heb dit al overlegd met de dokter en een psycholoog, alleen zwemmen we nog een beetje in het diepe, vandaar dat ik wilde vragen of jij al meer weet aangezien dit al een geruime tijd geleden is.

    Gr.

    Reageer
    #4

    Hallo anoniem,

    Ik had een tijdje geleden een MRI scan gehad en een EEG scan, maar de resultaten daarvan niet schokkend. Toch blijf ik met mijn klachten rondlopen en verschilt het van week tot week hoe ik mij voel. Ook heb ik sinds mijn klachten zijn begonnen heel veel moeite gehad met school.Bij bepaalde vakken die ik eerst makkelijk vond ervaarde ik nu heel veel moeite. Ook heb ik veel problemen gekregen met lezen. Ik haal letters door elkaar en zie regelmatig hele andere woorden dan er eigenlijk staat.

    De dokters kunnen hier niks mee en het is ook niet zichtbaar te maken met een scan geloof ik. Ik associeerde het zelf met Centrale ZS schade, aangezien ik dagelijks heel veel felle pijnsteken in mijn hoofd had.

    Als jij ook felle pijnsteken of iets dergelijks voelt (hoofd of andere lichaamsdelen) dan zou ik dat bij de dokter aangeven.

    Hopelijk gaan jouw klachten over, ik wens je er in ieder geval sterkte ermee!

    Roy

    Reageer
    #5

    Als de klachten langer blijven aanhouden er zijn geen redenen voor te vinden, vraag dan aan de huisarts of hij je wil verwijzen voor een neuro-psychologisch onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel, vergeetachtig en problemen met denken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief