Spierkramp door hele lichaam ‘s nachts

  • #1

    Ik ben altijd al een onrustige slaper geweest. Ik sla, schop, mompel en kan heel hard knarsentanden.
    Nu heb ik in 3 weken tijd 5 keer gehad dat ’s nachts echt mijn hele lichaam volledig in de kramp schiet, alles spant zich volledig aan. Ik voel dat dit gebeurd, maar ik kan niet wakker worden. Mijn hele lichaam doet dan pijn maar het lukt niet om bewust wakker te worden. Na een tijdje, ik weet niet precies hoelang, ontspant alles weer en lukt het ook om wakker te worden.
    Ik slaap alleen en ik vind het heel eng, maar vooral ook pijnlijk. Ik word ‘s ochtends als een wrak wakker en dan moet de dag nog beginnen. Ben ontzettend moe.
    Iemand die dit herkend?

    Reageer
    #2

    Herkennen op die manier niet maar kan te maken hebben met stress, onderdrukte emoties enz. Aan de andere kant met het voedingspatroon. Zo werkt een teveel aan snelle suikers ontregelend. Zou altijd etiketten lezen van producten die je eet. En tekorten aan voedingsstoffen kan een rol spelen.

    Reageer
Reageer op: Spierkramp door hele lichaam ‘s nachts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief