Levetiracetam in combinatie met lamotrigine en oxazepam

  • #1

    Mijn vraag is het volgende;
    Ik heb Cavernomen in mijn hersenen maar daar kan ik prima mee leven , alleen heeft er 7 jaar geleden een epileptisch insult plaatsgevonden en moet hier nu medicatie voor slikken om te voorkomen dat het vaker kan gebeuren, het gaat goed maar heb wel last van complex partiële korte aanvalletjes van enkele secondes tot minuut.
    Hiervoor heeft de neuroloog nu naast dagelijkse 1000 mg Levetiracetam die ik slik nog een ander medicijn voorgeschreven omdat opgehoogde doseringen Levetiracetam geen effect hadden om het enigszins die korte bijkomende maar vervelende focale te temperen .

    Nu heb ik aardig last van grote onrust en spanning paniek niet mezelf en niet in me vel sinds die opbouwende fase levetiracetam en evengoed ook weer weer door de afbouw er van terug naar 1000 mg levetiracetam.
    Hiervoor heb ik nu oxazepam gekregen en ben er zeer gelukkig mee me weer enigszins normaal te voelen,nu komt mijn vraag;

    als ik over een week lamotrigine erbij ga slikken mag ik dan nog wel als het nodig zou zijn een oxazepam 10 mg innemen of word dat teveel ? Wie heeft hier ook ervaringen mee?

    Reageer
    #2

    Ik zou vragen over medicatie echt met je behandelend arts bespreken en niet op ervaringen van andere gebruikers afgaan!

    Reageer
Reageer op: Levetiracetam in combinatie met lamotrigine en oxazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief