Discusbulging l5-s1

  • #1

    Sinds twee weken heb ik zenuwpijn, brandende en stekende pijn die fel vergert door zitten op een harde stoel aan de lage rug links en links in mijn zijde ter hoogte van het bekken. Dit is na een week medicatie gelukkig fel afgenomen maar nog steeds aanwezig en wordt terug feller zoals gezegd bij zitten.
    Dokter dacht eerst aan sciatica en
    Heeft
    nu een CT scan laten nemen en de conclusie is discusbulging van de twee onderste wervels met (geringe) weerslag op de durazak en zenuwwortels.

    Ik moet nog meer dan een week wachten om terug naar de zenuwarts te gaan maar kunnen deze klachten hierdoor veroorzaakt worden ?

    Reageer
    #2

    Het bespreken van uitslagen is voorbehouden aan de aanvragende arts of namens hem of haar een assistent.

    Helemaal met scans en foto's van de rug moet je heel voorzichtig zijn met wat je zegt,omdat mensen daar heel snel de conclusie uit trekken dat zij iets (ernstigs) mankeren. Je klachten kunnen idd door de geringe druk op de zenuwwortel veroorzaakt worden. Maar er zijn ook mensen bij wie dit geen klachten geeft en vergelijkbare pijn klachten ergens anders door veroorzaakt worden. Het kan dus,maar hoeft niet.

     

    Reageer
Reageer op: Discusbulging l5-s1


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief