Chirurgie voor piriformis-syndroom

  • #1

    Ik heb al meer dan twee jaar last van het pyriformis-syndroom. Niets helpt. Fysiotherapeut, medicatie, spierinfiltratie met cortisone en botox. Ik heb gelezen dat een operatie dit probleem kan oplossen. Waar in Nederland wordt deze operatie uitgevoerd? Ik woon in Amersfoort

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou eerst de huisarts een verwijzing naar een sportarts of orthopeed vragen om te kijken of je voor die ingreep in aanmerking komt.

    Verder zou  je op Zorgkaart Nederland kijken of bij je zorgverzekering informeren of zij artsen/ziekenhuizen/klinieken kunnen aanbevelen waar je voor deze ingreep terecht kunt.

    Of zelf rondbellen naar diverse ziekenhuizen of orthopedische klinieken. In die laatste zijn de wachttijden vaak een stuk korter en worden met een verwijzing van de huisarts of specialist ook door de verzekering vergoed.

     

    Reageer
    #3

    Is er een scan gemaakt?
    Ik heb deze diagnose ook gekregwn,klachten gingen ook niet weg.
    Achteraf had ik een hernia....
    En dat had een andere behandeling nodig

    Reageer
    #4

    Hoi Susan.

    Ik heb ook ps. Door meerdere specialisten bevestigd. Heb nu de route van fysio, dry needling en infiltratie's met cortisone en prf behandelingen afgelegd. Pinn blijft en er is heel weinig informatie te vinden over andere oplossingen. In Amerika zijn er een aantal chirurgen en in belgie ook 1. Ben jij al verder met je zoektocht en dus eventueel fatsoenlijk doorverwezen?

    Reageer
    #5

    Hoi Tony,

    Mijn verhaal is exact hetzelfde als die van jou. Nu duidelijk is dat de injecties ook niks doen wil ik echt aan de gang met de volgende stap. Ben ji al verder gekomen in je zoektocht voor een operatie?

    Reageer
Reageer op: Chirurgie voor piriformis-syndroom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief