Zit al 3 weken vast in een paniekaanval, ben wanhopig

  • #1

    Ter info ik ben 18 jaar en een jongen.

    Onlangs, 3 weken terug, had ik voor het eerst een paniekaanval gekregen tijdens een workout. Ik heb eerder nog nooit geschiedenis gehad van angst of wat dan ook, het gebeurde heel plots. Ik werd naar spoed gebracht en ze hebben me daar na 2 uur weer laten gaan. Bloedonderzoek, urineresultaten, echo van de buik, alles was in orde.

    Sindsdien zit ik precies vast in die symptomen; ik ben licht in het hoofd en alles draait precies, ik zie wazig en kan niet tegen fel licht, ik ben al 6 kilo afgevallen op 1.5 week, ik heb soms kortademigheid en ik heb ook veel het gevoel dat ik precies niet in mijn lichaam zit, of “echt” ben.

    De dokter weet niet wat het is, want ik heb geen problemen ofzo in mijn leven maar toch heb ik heel fysieke symptomen die niet te verklaren zijn.

    Kan iemand alsjeblieft helpen?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je hyperventileert. Dat zou de klachten in ieder geval kunnen verklaren.
    Doe eens de test op
    https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Een complementair genezer kan kijken naar je hele gezondheidssituatie. Misschien ook het sporten wat veel. Weet niet of je bijvoorbeeld shakes neemt. Zit vaak zooi in, zoals kunstmatige zoetstof.

    Reageer
Reageer op: Zit al 3 weken vast in een paniekaanval, ben wanhopig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief